Superfoods Kopen Utrecht

Fairy Superfoods levert overal in Nederland met gratis verzending op alle Superfood poeders. Ontvang je producten binnen 1-3 werkdagen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een welkomstkorting op je eerste bestelling! Shop hier

 

Wat zijn Superfoods?

Superfoods zijn voedingsmiddelen met een zeer hoge voedingsdichtheid. Ze zijn een bron van vitamines, mineralen en antioxidanten die gunstig zijn voor je gezondheid. Het kan helpen je gezondheid te verbeteren en ziektes te voorkomen door je immuunsysteem te versterken. Voorbeelden zijn noten & zaden, vruchten, en algen, zoals spirulina. 

Superfoods komen in vele vormen, zoals gedroogd, in poedervorm, en in capsules. Hieronder noemen wij enkele voorbeelden:

Açai Bessen

Açai, uitgesproken als ah-sigh-ee, is een donkerpaarse bes die groeit in de regenwouden van het Amazonegebied (Brazilië). Het wordt echter wereldwijd steeds populairder vanwege de verbazingwekkende gezondheidsvoordelen. Omdat açaibessen een korte houdbaarheid hebben, is het niet verkrijgbaar buiten de regio waar ze worden geoogst, maar de populariteit stijgt omdat het nu verkrijgbaar is in diepgevroren puree en poedervorm!

Acai-bessen hebben een uniek voedingsprofiel omdat het gezonde vetten bevat en zeer weinig suiker bevat. Deze bessen bevatten ook mineralen, vezels en vitamines. Het bevat boordevol antioxidanten, wat de vrije radicalen neutraliseert en je immuunsysteem versterkt. 

Açai is enorm populair voor in smoothies (açai bowls!), maar ook havermout of gebakjes. Al benieuwd? Biologische Açai poeder kopen doe je bij Fairy Superfoods. 

Blauwe Spirulina

Een bekend soort algen is Spirulina, die mooi groen van kleur is. Maar, steeds vaker zie je de blauwe variant voorbijkomen. Blauwe Spirulina is afkomstig van dezelfde soort algen, alleen wordt het blauwe pigment van de algen geëxtraheerd. De kleur is zo blauw dat je misschien zult denken dat het kunstmatig is, maar dat is het zeker niet! Het pigment heet Phycocyanine en is een prachtig, natuurlijk felblauwe kleur die je kunt toevoegen aan smoothies, gebakjes, pannenkoeken, en nog veel meer. 

Blauwe Spirulina kopen? Shop hier.

Maca Wortel

Maca is een kleine knolgewas die op een hoogte van meer dan 3500 meter groeit en afkomstig is uit de Peruaanse Andes. Van deze superfood is bekend dat het het uithoudingsvermogen, het energieniveau en de mentale en fysieke gezondheid verbetert. Ook bevat het stemmingsbevorderende eigenschappen die helpen om hormonen in balans te brengen, stressniveaus te verlagen, focus en mentale helderheid te vergroten. In tegenstelling tot de standaard verkrijgbare maca poeder van de gele variant, is onze Maca poeder is een blend van 4 verschillende wortels: rood, geel, paars en zwart. Elk met een uniek voedingsprofiel en gezondheidsvoordelen. 

Wil jij deze superfood proberen? Maca poeder kopen kan hier

Matcha poeder

Matcha is een poeder van gemalen jonge theebladeren. Het is een ongelooflijke bron van antioxidanten. Een kopje matcha-thee bevat evenveel antioxidanten als 10 kopjes gewone groene thee! Met andere woorden, een megadosis antioxidanten in elke slok. Bij matcha wordt het hele blad geconsumeerd, wat je geweldige gezondheidsvoordelen oplevert. Matcha helpt het metabolisme te stimuleren en calorieën te verbranden. Het is rijk aan chlorofyl, waardoor het een krachtige natuurlijke detoxer is voor het lichaam. Een kopje matcha verhoogt de energie en het uithoudingsvermogen en zorgt voor een stabiele stroom van energie na consumptie. Een geweldig alternatief voor koffie dus!

Met deze mooie groene poeder maak je heerlijke matcha lattes van. Heb jij daar al zin in? Matcha poeder kopen kun je bij Fairy Superfoods. 

Pink Pitaya poeder

Pitaya, ook wel bekend als Dragon Fruit, is een superfruit die wordt geteeld in tropische regio's van Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië. Het staat bekend om zijn levendige rode schil en zoete, met zaadjes gespikkelde pulp. Pink Pitaya rijk is aan vezels, vitamine C, rijk aan antioxidanten, omega 3 en omega 6 essentiële vetzuren. Ook boordevol antioxidanten die het schadelijke effect van vrije radicalen neutraliseren en de gezondheid van de huid kunnen verbeteren & amp; immuniteit versterken. Een geweldig mooie kleur om je recepten roze te kleuren mét de voedingsstoffen!

Shop natuurlijke Pink Pitaya poeder hier

 

Ben je al enthousiast geraakt om met natuurlijke superfood poeders te experimenteren? Shop nu dan bij Fairy Superfoods met een welkomstkorting wanneer je je inschrijft op de nieuwsbrief!  

Recept inspiratie nodig? Volg ons Instagram account!